Home » Recomandare De Weekend: Festivalul De Teatru De Stradă Din București. Râul Dâmbovița, Scenă Pentru „două Spectacole Nocturne Pe Apă”

Recomandare De Weekend: Festivalul De Teatru De Stradă Din București. Râul Dâmbovița, Scenă Pentru „două Spectacole Nocturne Pe Apă”

Recomandare De Weekend: Festivalul De Teatru De Stradă Din București. Râul Dâmbovița, Scenă Pentru „două Spectacole Nocturne Pe Apă”

Festivalul B-FIT in the Street propune un program artistic inedit între 30 iunie și 2 iulie, în cadrul ediției cu numărul XII a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București.

În prima zi, de la ora 16.00, are loc instalația vivantă de acrobaţie aeriană „RoZéo”, prezentată de artiştii francezi ai companiei Gratte Ciel, în Piața Universității, iar show-ul care marchează deschiderea oficială a Festivalului, producția franceză „TAWA”, va fi în Piața „George Enescu”, de la ora 20:00. Oamenii vor vedea aici artiști ai celor mai cunoscute companii internaționale de circ într-un spectacol de acrobaţie aeriană jucat la 360 de grade.

Tot vineri, mai pot fi vizionate trei reprezentații ale spectacolului muzical interactiv „Street Piano” (Italia), de la orele 18:00, 20:00 și 22:00, pe trotuarul din fața Muzeului Național de Artă al României. Este vorba despre un spectacol inovativ de muzică şi dans…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.