Home » Cutia neagră a avionului prăbușit în care se afla Evgheni Prigojin, găsită de anchetatori: „O examinare amănunțită a locului continuă”

Cutia neagră a avionului prăbușit în care se afla Evgheni Prigojin, găsită de anchetatori: „O examinare amănunțită a locului continuă”

Cutia neagră a avionului prăbușit în care se afla Evgheni Prigojin, găsită de anchetatori: „O examinare amănunțită a locului continuă”


Toate cele zece cadavre ale pasagerilor din avionul prăbușit miercuri seară în regiunea rusă Tver și cutia neagră cu datele de zbor au fost recuperate, au anunțat vineri anchetatorii ruși, potrivit CNN. De asemenea, se efectuează analize ADN victimelor pentru a le confirma identitatea.

„Comitetul de investigații a Rusiei continuă să investigheze dosarul penal al accidentului aviatic din regiunea Tver”, a anunțat instituția într-un comunicat postat vineri pe Telegram.

Datele de zbor și alte materiale sunt prelucrate și predate pentru expertiză criminalistică.

„În timpul investigației au fost recuperate aparate cu datele de zbor. O examinare amănunțită a locului continuă. În momentul de față, obiecte și documente relevante pentru stabilirea tuturor împrejurărilor accidentului aviatic sunt ridicate și predate pentru expertiză medico-legală”, mai precizează anchetatorii.

Comitetul a spus că toate scenariile posibile pentru cauza incidentului sunt…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.