Home » Marea Britanie, în Alertă După Ce Un Suspect De Terorism A Evadat Din închisoare. Poliția Nu Reușește Să-i Dea De Urmă

Marea Britanie, în Alertă După Ce Un Suspect De Terorism A Evadat Din închisoare. Poliția Nu Reușește Să-i Dea De Urmă

Marea Britanie, în Alertă După Ce Un Suspect De Terorism A Evadat Din închisoare. Poliția Nu Reușește Să-i Dea De Urmă

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a evadat miercuri dimineață din închisoarea Wandsworth, situată în sudul capitalei britanice, cu puţin timp înainte de ora locală 8.00. El s-a agătat de spatele unui camion de livrare, după ce a reușit să scape din bucătăria închisorii, purtând uniforma de bucătar.

De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Poliția a alertat populația și a suplimentat personalul în toate aeroporturile și porturile din Marea Britanie din cauza temerilor că suspectul ar putea fugi în străinătate.

De asemenea, ofițeri de luptă împotriva terorismului au fost dislocați pe străzile Londrei, unde se concentrează căutările.

Potrivit datelor oferite de poliția britanică, suspectul a fost văzut ultima dată purtând un tricou alb, pantaloni în carouri roşii şi albe şi cizme maro cu bot de oţel. Este de constituţie subţire, are părul scurt şi şaten şi o înălţime de 1,80 m.

Daniel Abed Khalife, suspectul de terorism evadat…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.