Home » Clujul, cel mai business friendly oraș din România. Bucureștiul se află pe locul 11 în topul orașelor est europene prietenoase afacerilor

Clujul, cel mai business friendly oraș din România. Bucureștiul se află pe locul 11 în topul orașelor est europene prietenoase afacerilor

Clujul, cel mai business friendly oraș din România. Bucureștiul se află pe locul 11 în topul orașelor est europene prietenoase afacerilor

  • Clujul este pe locul 1 în România ca fiind cel mai business friendly oraș și urcat pe locul 7 în Europa de Est la climat de afaceri.
  • Un oraș „business friendly” este un oraş „prietenos” din punct de vedere economic, propice creării şi dezvoltării afacerilor.
  • În top se află și Bucureștiul pe locul 11 din 25 de orașe.

Orașul cel mai business friendly din România este Cluj Napoca. Și deține acest titlu pentru al treilea an consecutiv, potrivit studiului făcut de Emerging Europe.

Un oraș „business friendly” este un oraş „prietenos” din punct de vedere economic, propice creării şi dezvoltării afacerilor. De obicei, aceste orașe sunt reprezentate de capitalele țărilor, dar, surprinzător, în acest an, multe orașe din provincie au intrat în lista facuta de Emerging Europe Business Perception Index.

Indicele de percepție a orașelor prietenoase pentru afaceri oferă informații valoroase despre mediul de afaceri al orașelor din Europa emergentă….

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.