Home » Rectorul SNSPA Acuză AUR De Atacuri „legionaro-fasciste”, După Distribuirea De Pliante în Interiorul Universității. George Simion: „E Un Mesaj Asumat”

Rectorul SNSPA Acuză AUR De Atacuri „legionaro-fasciste”, După Distribuirea De Pliante în Interiorul Universității. George Simion: „E Un Mesaj Asumat”

Rectorul SNSPA Acuză AUR De Atacuri „legionaro-fasciste”, După Distribuirea De Pliante în Interiorul Universității. George Simion: „E Un Mesaj Asumat”

„Nu mai pierde timpul și banii la Universitatea lui Pricopie și Pârvulescu!” și „Nu te lăsa manipulat de laboratorul propagandistic al sistemului SNSPA!” sunt două dintre mesajele de pe pliantele distribuite de AUR la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în prima zi a noului an universitar.

Formațiunea condusă de George Simion are un mesaj direct pentru studenții de la științe politice: „Fii curajos și alătură-te mișcării care a spart vechile tipare și a arătat că se poate!”.

Pozele rectorului Remus Pricopie și ale decanului Cristian Pârvulescu apar pe pliantele distribuite de AUR.

Pliantul distribuit de reprezentanții AUR

Remus Pricopie: „Exemplele de tristă amintire ale legionarilor nu sunt foarte îndepărtate”

Acțiunea AUR a fost criticată de Remus Pricopie într-un protest publicat pe pagina online a SNSPA.

Rectorul SNSPA acuză AUR de atacuri „legionaro-fasciste”, după distribuirea de pliante în interiorul universității. George Simion: „E un mesaj asumat”
Remus Pricopie, rectorul SNSPA

„George Simion, președintele AUR, a ales să promoveze…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.