Home » Românul Care și-a Văzut Fiica Ostatică în Filmarea Publicată De Hamas: „Inima Aproape Mi S-a Oprit. Vrem Să Se întoarcă La Noi”

Românul Care și-a Văzut Fiica Ostatică în Filmarea Publicată De Hamas: „Inima Aproape Mi S-a Oprit. Vrem Să Se întoarcă La Noi”

Românul Care și-a Văzut Fiica Ostatică în Filmarea Publicată De Hamas: „Inima Aproape Mi S-a Oprit. Vrem Să Se întoarcă La Noi”

În videoclipul publicat luni de Hamas, sunt prezentate trei femei israeliene ostatice în Fâşia Gaza, stând pe scaun una lângă alta. Cea din mijloc îl acuză pe Netanyahu de crime de război și îi cere să încheie un schimb de prizonieri pentru a obţine eliberarea lor.

Femeia a fost identificată drept Danielle Aloni și, potrivit Digi24, are origini românești, tatăl ei, Remus, fiind născut în România.

După apariția videoclipului, Remus Aloni a reacționat, spunând că atunci când și-a văzut fiica în imagini inima sa „aproape a încetat să mai bată”.

„Ne-am simțit ușurați să vedem că este în viață și că o vedem, pentru că până astăzi nu știam nimic despre ea”, a declarat Remos Aloni, într-o conferință de presă.

„Ne dorim foarte mult să se întoarcă la noi, ca să o putem îmbrățișa”, a mai spus bărbatul.

Danielle Aloni este o mamă singură care a fost luată ostatică de Hamas cu fiica ei de cinci ani, Emilia, din…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.