Home » Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan şi Lucian Bode, Baie De Mulțime în Noua Piaţă Din Şimleu Silvaniei. „Ia Uitaţi Ce Miros Are! Pătrunjel Adevărat!”

Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan şi Lucian Bode, Baie De Mulțime în Noua Piaţă Din Şimleu Silvaniei. „Ia Uitaţi Ce Miros Are! Pătrunjel Adevărat!”

Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan şi Lucian Bode, Baie De Mulțime în Noua Piaţă Din Şimleu Silvaniei. „Ia Uitaţi Ce Miros Are! Pătrunjel Adevărat!”

Însoțit de primarul liberal din localitate, liderul PNL și al Senatului a cumpărat ceapă, fasole, usturoi și mere, iar Rareş Bogdan a cumpărat usturoi și pătrunjel, pe care i l-a dat lui Ciucă să-l miroasă.

„Domnu’ preşedinte, ia uitaţi ce miros are! Pătrunjel adevărat!”, i-a spus Rareş Bogdan lui Nicolae Ciucă, într-o filmare furnizată jurnaliștilor de PNL. Lucian Bode a fost și el prezent la inaugurare, dar nu a apărut în imagini făcând cumpărături.

Nicolae Ciucă, cel care a lăsat de înțeles recent, într-o ședință internă a PNL, că va candida la președinția României în 2024, a făcut o baie de mulţime, a discutat şi a dat mâna cu mai mulți oameni.

Noua clădire a pieței, un proiect de aproximativ opt milioane de euro, a fost inaugurată la trei ani după demararea proiectului, iar suprafaţa totală este de 2.720 de metri pătraţi, potrivit Agerpres. Primarul din Şimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, a spus că piața va…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.