Home » Primarul Chișinău I-a Numit „prostălani” și „țipălăi” Pe Cei Care L-au Criticat Că Nu A Dezăpezit Orașul. „Îndrugă Verzi și Uscate”

Primarul Chișinău I-a Numit „prostălani” și „țipălăi” Pe Cei Care L-au Criticat Că Nu A Dezăpezit Orașul. „Îndrugă Verzi și Uscate”

Primarul Chișinău I-a Numit „prostălani” și „țipălăi” Pe Cei Care L-au Criticat Că Nu A Dezăpezit Orașul. „Îndrugă Verzi și Uscate”

Mai exact, primarul Ion Ceban, președinte al partidului de opoziție „Mișcarea Alternativa Națională”, a motivat că nu se poate baza pe poliție sau armată pentru deszăpezire.

„Lumea trebuie să știe că efortul nostru și intervențiile au loc în condiții diferite decât posibilitățile la nivel național. Noi nu avem armată, nu avem poliție. Avem muncitori care sunt în ture obișnuite, nu doar atunci când avem situații de criză”, a argumentat Ion Ceban.

„Am văzut tot felul de prostălani care comentează în spațiul public diferite lucruri și îndrugă verzi și uscate, începând de la foști primari, pe care îi prindea zăpada pe neprins de veste pe la 15 ianuarie, și alți experți care stau pe sobă și joacă bilot”, a continuat el.

De asemenea, Ceban a atacat susținătorii formațiunii președintei Maia Sandu, pe care i-a numit „țipălăi, cărora le-a cerut să ajute la deszăpezire. „Să le dați câte o lopată și instrucțiuni…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.