Home » LIVETEXT Război în Ucraina, Ziua 692 | Kievul Ordonă Evacuări Masive în Harkov. Zelenski Avertizează Occidentul Că Putin E „un Prădător”

LIVETEXT Război în Ucraina, Ziua 692 | Kievul Ordonă Evacuări Masive în Harkov. Zelenski Avertizează Occidentul Că Putin E „un Prădător”

LIVETEXT Război în Ucraina, Ziua 692 | Kievul Ordonă Evacuări Masive în Harkov. Zelenski Avertizează Occidentul Că Putin E „un Prădător”

17:30 – Acum 32 minute

16-01-2024

Putin este un prădător care nu se mulţumeşte cu produse congelate, avertizează Zelenski, la Davos

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi, la Davos, că liderul rus Vladimir Putin este un „prădător” care nu ar fi mulţumit cu un conflict „îngheţat” în Ucraina, unde linia frontului este în bună măsură blocată de mai multe luni, scrie AFP.

„După 2014, s-au făcut încercări de îngheţare a războiului din Donbas (estul Ucrainei – n.r.). Au existat garanţi extrem de influenţi, cancelarul german (Angela Merkel – n.r.), preşedintele francez (Francois Hollande – n.r.). Dar Putin este un prădător care nu se mulţumeşte cu produse congelate”, a spus Zelenski, într-un discurs la Forumul Economic Mondial din Elveţia.

El l-a acuzat pe preşedintele rus că „încearcă să normalizeze deportările în masă, distrugerea oraşelor şi a satelor şi sentimentul terifiant că războiul nu se va…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.