Despre brânza dulce de vaci și beneficiile ei
Brânza de vaci este moale, albă și cremoasă. Este considerată o brânză proaspătă, pentru că nu trece printr-un proces de maturare sau de fermentare pentru a dezvolta aroma. Drept urmare, are o aromă foarte blândă în comparație cu brânzeturile învechite.
Brânza de vaci este făcută din caș de lapte de vacă pasteurizat. Vă puteți bucura de această brânză versatilă ca atare sau ca ingredient în rețete delicioase.
Brânza dulce de vaci este o brânză cu conținut scăzut de calorii. Cu toate acestea, este foarte nutritivă, ceea ce înseamnă că poate ajuta la pierderea în greutate și la creșterea musculară. Popularitatea sa a crescut în ultimele decenii și este adesea recomandată ca parte a unei diete sănătoase.
Nu este doar bogată în proteine, ci și în nutrienți esențiali. Din aceste motive, este utilizată pe scară largă de către sportivi și este prezentă în multe planuri de…
Comentează