Home » Comisia Electorală Centrală L-a înregistrat Pe Putin Drept Candidat Pentru Alegerile Prezidențiale Din Rusia: „Acceptat în Unanimitate”

Comisia Electorală Centrală L-a înregistrat Pe Putin Drept Candidat Pentru Alegerile Prezidențiale Din Rusia: „Acceptat în Unanimitate”

Comisia Electorală Centrală L-a înregistrat Pe Putin Drept Candidat Pentru Alegerile Prezidențiale Din Rusia: „Acceptat în Unanimitate”

Șefa Comisiei Electorale Centrale, Ella Pamfilova, a prezentat certificatul de înregistrare a candidatului copreședintelui sediului electoral al lui Vladimir Putin, Vladimir Mașkov. „Acceptat în unanimitate”, a spus Pamfilova. Mașkov a promis că îl va preda lui Putin „în viitorul foarte apropiat”.

Anterior, Comisia Electorală Centrală i-a înregistrat drept candidați pe șeful partidului LDPR Leonid Sluțkii, pe vicepreședintele Dumei de Stat, membru al partidului Poporul Nou, Vladislav Davankov, precum și pe deputatul Dumei de Stat (fracțiunea Partidului Comunist al Federației Ruse), Nikolai Haritonov.

Putin candidează la alegeri în calitate de candidat autopropos. În același timp, el este susținut oficial de partidul Rusia Unită.

Vladimir Putin și-a anunțat nominalizarea la candidatura pentru președinție pentru un al cincilea mandat pe 8 decembrie, iar pe 18 decembrie a depus documente la Comisia Electorală Centrală.

Pentru Putin, va fi a…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.