Home » Maia Sandu Donează Premiul De 30.000 De Euro Acordat La Timişoara Pentru O Organizație Care Este „vocea Copiilor Cu Sindromul Down”

Maia Sandu Donează Premiul De 30.000 De Euro Acordat La Timişoara Pentru O Organizație Care Este „vocea Copiilor Cu Sindromul Down”

Maia Sandu Donează Premiul De 30.000 De Euro Acordat La Timişoara Pentru O Organizație Care Este „vocea Copiilor Cu Sindromul Down”

„Preşedinta Maia Sandu donează Premiul „Timişoara pentru Valori Europene” organizaţiei „Prietena Mea”, fondate de Ludmila Adamciuc. Asociaţia Obştească „Prietena Mea” are misiunea de a creşte gradul de acceptare a dizabilităţilor prin informare, sensibilizare şi abilitare atât a părinţilor copiilor cu nevoi speciale, cât şi a societăţii”, transmite luni Administrația Prezidențială de la Chișinău.

Maia Sandu afirmă că „asociaţia «Prietena Mea» este vocea copiilor cu sindromul Down şi promovează incluziunea lor, ca ei să trăiască în familii şi comunităţi armonioase. Fiecare copil are nevoie de dragostea celor din jur pentru a creşte, a se dezvolta şi a fi fericit”.

Asociaţia pentru Promovarea Timişoarei va transfera direct banii Asociaţiei Obşteşti „Prietena Mea.”

Maia Sandu a primit pe 13 ianuarie, din partea primarului USR de Timișoara, Dominic Fritz, premiul „Timişoara pentru Valori Europene”, care este…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.