Home » Marius Șumudică a răbufnit după ce a pățit în Turcia! Era deja în prelungiri când cerul a căzut pe el: „Nu mai pot! Până când?”

Marius Șumudică a răbufnit după ce a pățit în Turcia! Era deja în prelungiri când cerul a căzut pe el: „Nu mai pot! Până când?”

Marius Șumudică a răbufnit după ce a pățit în Turcia! Era deja în prelungiri când cerul a căzut pe el: „Nu mai pot! Până când?”


Marius Șumudică a răbufnit după ce a pățit în Turcia. Antrenorul român a fost egalat în prelungirile meciului cu Samsuspor (1-1).

Echipa lui Marius Șumudică a avut o serie de șapte etape fără victorie, înregistrând cinci rezultate de egalitate și doua înfrângeri. Această serie s-a întrerupt în deplasare la Istanbulspor, echipă învinsa de Gaziantep cu scorul de 3-1.

Din nefericire pentru elevii lui Șumudică, au ratat șansa de a obține a doua victorie consecutivă chiar pe finalul partidei.

Marius Șumudică a răbufnit după ce a pățit în Turcia! Era deja în prelungiri când cerul a căzut pe el

Dacă ar fi reușit victoria, Gaziantep și trupa de români ar fi ieșit din zona retrogradării, propulsându-se pe locul 11 cu 30 de puncte, chiar înaintea celor de la Samsuspor, echipă pe care în tur au reușit să o învingă cu scorul de 2-1. Elevii lui Marius Șumudică au deschis scorul în minutul 83 prin Ogun Ozcicek, voleul jucătorului…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.