Home » Salt Bae dă căldura mai încet la restaurantul din Londra

Salt Bae dă căldura mai încet la restaurantul din Londra

Salt Bae dă căldura mai încet la restaurantul din Londra

  • Restaurantul londonez al bucătarului Salt Bae a fost nevoit să oprească încălzirea pe fondul creșterii facturilor la energie.
  • Proprietarul restaurantului Nusr-Et din Londra spune că profiturile au crescut cu 44% în 2022, în timp ce vânzările au crescut cu aproape două treimi.
  • Restaurantul, deschis în 2021, și-a redus prețurile în ultimii ani și a renunțat la produsele emblematice, cum ar fi friptura acoperită cu aur de 1.450 de lire sterline.

Deși cere aproape 700 de lire sterline pentru cea mai scumpă friptură, restaurantul londonez al bucătarului Salt Bae a fost nevoit să oprească încălzirea pe fondul creșterii facturilor la energie.

Nusr-Et steakhouse, localul de la hotelul Park Tower din Knightsbridge, cunoscut pentru mâncărurile scumpe, cum ar fi friptura wagyu de 680 de lire sterline sau friptura tomahawk de 630 de lire sterline, a declarat că a făcut un efort pentru a reduce costurile, în ciuda faptului că a înregistrat un salt al…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.