Home » Laszlo Boloni și-a pus toată Franța în cap, după un derapaj grosolan împotriva unui jurnalist: „Meriți să-ți dau o palmă”

Laszlo Boloni și-a pus toată Franța în cap, după un derapaj grosolan împotriva unui jurnalist: „Meriți să-ți dau o palmă”

Laszlo Boloni și-a pus toată Franța în cap, după un derapaj grosolan împotriva unui jurnalist: „Meriți să-ți dau o palmă”


Laszlo Boloni (70 de ani) și-a pus toată Franța în cap după ce a avut o replică neinspirată la adresa unui jurnalist.

Echipa românului a pierdut în fața celor de la Lyon cu scorul de 1-2, iar la sfârșitul meciului Laszlo Boloni a avut un derapaj grosolan.

Laszlo Boloni și-a pus toată Franța în cap, după un derapaj grosolan împotriva unui jurnalist

Antrenorul român a avut o dispută cu un jurnalist francez, în cadrul conferinței de presă, după ce a fost întrebat despre o posibilă demisie. Enervat de această întrebare, tehnicianul român i-a spus jurnalistului că merită o palmă.

„Ascultă-mă. Când adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare… «Când crezi că vei fi dat afară?». Asta întrebi, practic. Și te mai și amuzi Meriți o palmă, dar..”, a spus Laszlo Boloni.

Reacția jurnalistului nu întârziat să apară, spunând că nu vrea să-l deranjeze pe tehnician, deoarece nu acest este scopul său.

„Nu, nu vreau să vă…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.