Home » Numele surpriză înscris de Dinamo la cursurile de director sportiv de la FRF. Este școlit la West Ham. Ce se întâmplă cu Gabi Tamaș?

Numele surpriză înscris de Dinamo la cursurile de director sportiv de la FRF. Este școlit la West Ham. Ce se întâmplă cu Gabi Tamaș?

Numele surpriză înscris de Dinamo la cursurile de director sportiv de la FRF. Este școlit la West Ham. Ce se întâmplă cu Gabi Tamaș?

Acționarii dinamoviști se află în plin casting pentru a găsi un director sportiv. Pentru această funcție, care va deveni obligatorie începând cu sezonul viitor, șefiiau început discuțiile cu foști jucători sau oficiali de-ai clubului precum: Gabi Tamaș, Jean Vlădoiu, Marius Niculae, Mario Nicolae. Surpriză însă! ProSport a aflat că la cursurile pentru obținerea licenței de director sportiv din cadrul FRF, din partea lui Dinamo a fost înscris șeful departamentului de scouting, Cosmin Mihalescu.

Surpriză pentru postul de director sportiv de la Dinamo. „Câinii” au înscris un tânăr care ocupă poziția de Head of Scouting în club

„Suntem în discuții cu câțiva potențiali oameni care să fie în zona asta. Discuțiile nu sunt simple, depind de multe contexte și condiții. Dar, cu siguranță, Dinamo va avea un director sportiv în perioada următoare. Nu știm cât de repede, dar căutăm acest lucru. Mai ales că începe și cursul la…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.