Home » „Rrahmani este, de departe, cel mai bun jucător din Superliga!” Argumentul care-i va înfuria pe Gigi Becali și Florinel Coman.

„Rrahmani este, de departe, cel mai bun jucător din Superliga!” Argumentul care-i va înfuria pe Gigi Becali și Florinel Coman.

„Rrahmani este, de departe, cel mai bun jucător din Superliga!” Argumentul care-i va înfuria pe Gigi Becali și Florinel Coman.

Albion Rrhanmani, atacantul kosovar al celor de la Rapid București, este considerat, de departe, cel mai bun jucător din Superliga României. Argumentul adus de cei care îl laudă pe principalul marcator al giuleștenilor i-ar putea înfuria pe Gigi Becali și pe Florinel Coman, care conduce clasamentul golgheterilor din Superliga României.

Atacantul kosovar, care a lipsit o lungă perioadă din cauza unei accidentări, a ajuns să fie unul dintre preferații suporterilor rapidiști și a câștigat, imediat, și aprecierea conducerii giuleștenilor.

„Rrahmani este, de departe, cel mai bun jucător din Superliga!”

Într-o intervenție telefonică la ProSport LIVE, Victor Angelescu, acționarul minoritar al celor de la Rapid București, a vorbit despre performanțele atacantului kosovar. Victor Angelescu este de părere că Albion Rrahmani este, de departe, cel mai bun jucător din Superliga României și că va reușit să obțină titlul de golgheter al acestui…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.