Home » Șoferiță în Vârstă De 103 Ani, Prinsă Noaptea La Volan, Cu Permisul Expirat De 2 Ani, Lăsată Fără Mașină: „Vreau Să-mi Cumpăr Un Scuter!”

Șoferiță în Vârstă De 103 Ani, Prinsă Noaptea La Volan, Cu Permisul Expirat De 2 Ani, Lăsată Fără Mașină: „Vreau Să-mi Cumpăr Un Scuter!”

Șoferiță în Vârstă De 103 Ani, Prinsă Noaptea La Volan, Cu Permisul Expirat De 2 Ani, Lăsată Fără Mașină: „Vreau Să-mi Cumpăr Un Scuter!”

Era ora 01:00, în noaptea de duminică spre luni, când Carabinierii au primit un apel telefonic care semnala un vehicul care circula periculos în centrul Bondeno, un orăşel cu 13.000 de locuitori, în Emilia-Romagna.

Patrula trimisă de Carabinieri la faţa locului a găsit rapid vehiculul respectiv, un Fiat Panda alb.

„Surpriza le-a fost mare când au descoperit anul naşterii şoferiţei: 1920, adică, peste 103 ani, dar este în continuare capabilă să urce în maşină şi să conducă la Bondeno, pentru a se întâlni cu prieteni”, se arată în comunicat.

Având în vedere ora târzie, centenara, care locuieşte în regiune şi care circula cu un permis de conducere expirat de doi ani, „era dezorientată şi continuă să străbată aceleaşi străzi”, potrivit Carabinierilor.

În Italia, începând de la vârsta de 80 de ani, şoferii sunt obligaţi să efectueze o vizită medicală din doi în doi ani, pentru a-şi prelungi permisul de conducere.

Un nou termen în procesul lui Vlad Pascu: a recunoscut toate faptele și cere sa fie judecat în procedură simplificată. I se reduc cu o treime limitele de pedeapsă

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.