Home » Presa Rusă: Unul Dintre Suspecții în Atacul Din Rusia Vorbește Despre „o Recompensă De 5.400 De Dolari Pentru A împușca Oameni”

Presa Rusă: Unul Dintre Suspecții în Atacul Din Rusia Vorbește Despre „o Recompensă De 5.400 De Dolari Pentru A împușca Oameni”

Presa Rusă: Unul Dintre Suspecții în Atacul Din Rusia Vorbește Despre „o Recompensă De 5.400 De Dolari Pentru A împușca Oameni”

„Am împușcat oameni la Crocus pentru bani; mi s-a promis aproximativ 500.000”, a spus suspectul. El a mai afirmat că jumătate din bani au fost transferați pe cardul său, iar cealaltă jumătate urma să o primească. De asemenea, el a menționat că a pierdut cardul în timp ce încerca să scape de polițiști.

Serviciul de securitate FSB a anunțat sâmbătă, 23 martie, că a reținut 11 persoane în legătură cu atacul revendicat de ISIS. Anterior, un parlamentar rus anunțase că două persoane suspectate că au comis atacul au fost reţinute în regiunea rusă Briansk, după o urmărire cu mașina. Alți suspecți erau căutați, după ce au reușit să fugă într-o pădure.

Canalul de Telegram Baza, care frecvent obține informații din rândul autorităților ruse, scrie că patru din cei șase atacatori au fost identificați, toții fiind cetățeni ai Republicii Tadjikistan.

Într-o primă reacție după atentat, Vladimir Putin a promis că „îi va…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.