Home » S-a aflat discuția secretă purtată de Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu în avionul de întoarcere, după România – Columbia 2-3

S-a aflat discuția secretă purtată de Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu în avionul de întoarcere, după România – Columbia 2-3

După meciul România – Columbia, încheiat cu scorul de 2-3, Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu au purtat mai multe discuții, în avionul de întoarcere. Conversația secretă dintre cei doi a fost dezvăluită.

Cei doi foști selecționeri ai României au stabilit ce trebuie să schimbe Edi Iordănescu în timpul care a mai rămas până la EURO 2024 și au tras o concluzie după meciul pierdut pe Wanda Metropolitano din Madrid.

S-a aflat discuția secretă purtată de Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu în avionul de întoarcere, după România – Columbia 2-3!

România a fost învinsă în meciul de pregătire contra Columbiei, cu scorul de 3-2, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu au stat unul lângă altul în tribunele arenei din capitala Spaniei, iar concluziile pe care le-au tras au fost discutate în avionul de întoarcere spre casă.

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.