Home » De Ce A Fost Taiwanul Atât De Bine Pregătit Pentru Un Cutremur De Mare Magnitudine? „Toată Lumea își Face Treaba”

De Ce A Fost Taiwanul Atât De Bine Pregătit Pentru Un Cutremur De Mare Magnitudine? „Toată Lumea își Face Treaba”

De Ce A Fost Taiwanul Atât De Bine Pregătit Pentru Un Cutremur De Mare Magnitudine? „Toată Lumea își Face Treaba”

La două ore de la cutremur, care a avut loc cu puțin înainte de ora locală 8 dimineața, când oamenii se pregăteau să meargă la muncă, Chang a spus că a fost amenajat un adăpost de urgență la o școală din apropiere, unde peste 130 de rezidenți au ajuns să petreacă noaptea.

„Contactul comun cu departamentele guvernamentale a fost esențial”, a declarat Chang, șef de cartier, cel mai mic nivel de oficial ales în Taiwan.

De la cutremurul cu magnitudinea 6,4 din 2018, în care au murit șapte persoane, Chang a spus că autoritățile locale au consolidat coordonarea cu unitățile guvernamentale și organizațiile neguvernamentale pentru răspunsul și asistența în caz de dezastre.

De data aceasta, oficialii locali și poliția, împreună cu alte unități care au ajutat la evacuarea rezidenților din zonele afectate din centrul orașului Hualien, au lucrat împreună pentru a evacua una dintre clădirile avariate înainte ca aceasta să se prăbușească…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.