Home » Theodor Stolojan Crede Că, Fără Candidatul Comun Cătălin Cârstoiu, PSD L-ar Susține Pe Piedone. „Ei Se știu De Mult, Au Cooperat”

Theodor Stolojan Crede Că, Fără Candidatul Comun Cătălin Cârstoiu, PSD L-ar Susține Pe Piedone. „Ei Se știu De Mult, Au Cooperat”

Theodor Stolojan Crede Că, Fără Candidatul Comun Cătălin Cârstoiu, PSD L-ar Susține Pe Piedone. „Ei Se știu De Mult, Au Cooperat”

„Părerea mea este că va rămâne (n.red. – Cătălin Cîrstoiu candidat la PMB din partea coaliției). O să vedem ce decizie va lua și alianța. Vor avea o discuție, dar, după această conferință de presă, nu văd de ce dânsul să nu continue”, a afirmat Theodor Stolojan, care face parte din Biroul Politic Național al PNL și participă la ședințele partidului.

Fostul lider PNL din perioada 2002-2004 a adăugat că deocamdată suntem în precampanie, dar va începe campania propriu-zisă „și o să vedeți că va avea tot sprijinul și din partea domnului Ciucă, și din partea domnului Ciolacu”.

„PSD e compatibil cu Piedone, PNL nu”

Stolojan, acum în vârstă de 80 de ani, consideră însă că, dacă medicul Cătălin Cîrstoiu va fi îndepărtat de coaliția PSD-PNL, atunci partidul condus de Marcel Ciolacu îl poate propune pentru susținere pe edilul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cel care acum candidează din partea partidului…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.