Home » Florin Roman, Atac Dur La Adresa Lui Ciolacu. Șeful Campaniei PNL Pentru Locale: Va Rămâne în Istorie Ca „domnul Erecție”

Florin Roman, Atac Dur La Adresa Lui Ciolacu. Șeful Campaniei PNL Pentru Locale: Va Rămâne în Istorie Ca „domnul Erecție”

Florin Roman, Atac Dur La Adresa Lui Ciolacu. Șeful Campaniei PNL Pentru Locale: Va Rămâne în Istorie Ca „domnul Erecție”

„La Blaj, domnul primar Gheorghe Valentin Rotar, a demonstrat că unde sunt administrații liberale e dezvoltare! Nu e urmă de comunism, pentru că acolo ar fi sărăcie! În țara unde premierul României, dl Marcel Ciolacu, vrea să vorbească de «lecție» și se exprimă cu «erecție» este foarte clar că mai există oaze de normalitate. Dl Ciolacu va rămâne în istorie ca «dl erecție», deși parte a presei a «ignorat» gafa șefului PSD”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Roman, coordonator al campaniei PNL pentru locale.

Apoi, Roman a continuat atacul la partenerul său de Coaliție și de guvernare, în condițiile în care PNL are listă comună cu PSD la europarlamentare: „La alegerile locale, alegem în primul rând gospodari. Dar să nu uităm că noul PSD este vechiul PSD, și că între dl Ciolacu și dl Dragnea nu este nici o diferență”.

Între PNL și PSD sunt disensiuni mari la nivel local, fiind numeroase județe unde cele două…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.