Home » Singurul român care poate fi campion în străinătate rupe tăcerea: „De la FRF nu m-a căutat nimeni!” Fotbalistul nu se gândește să revină în România: „Am luat de două ori mai mult decât la FCSB”. INTERVIU

Singurul român care poate fi campion în străinătate rupe tăcerea: „De la FRF nu m-a căutat nimeni!” Fotbalistul nu se gândește să revină în România: „Am luat de două ori mai mult decât la FCSB”. INTERVIU


Marco Dulca (24 ani), fost international de tineret, este singurul român care poate câștiga un campionat, în străinătate, la finalul acestui sezon. Legitimat în Slovenia, la Celje, mijlocașul defensiv se gândește la echipa națională, chiar dacă nimeni de la FRF nu s-a interesat de soarta lui, de când a plecat din România.

Cum e în Slovenia, ridici trofeul deasupra capului?

Eu așa cred. Mai sunt patru etape și suntem cu nouă puncte avans față de Olimpia Ljubljana. În weekend avem meci direct, la noi acasă. Dacă batem suntem campioni, dacă nu, mai avem de așteptat. Eu cred însă că e imposibil să ne scape titlul.

Pentru tine cum e? Ai jucat, ai fost și rezervă…

E bine, am făcut un pas bun în carieră, după o perioadă cu puține reușite, la FCSB și Chindia. Am venit târziu, abia în toamnă și am debutat în noiembrie. Am fost și titular, am fost și rezervă, sunt acolo, sunt mulțumit de schimbarea făcută.

Cum ai ajuns în Slovenia, care…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.