Home » Gabriela Firea și-a Depus Candidatura Pentru Primăria Capitalei. Ciolacu: „Cred Că S-au Terminat Poveştile De Supărări între Noi”

Gabriela Firea și-a Depus Candidatura Pentru Primăria Capitalei. Ciolacu: „Cred Că S-au Terminat Poveştile De Supărări între Noi”

Gabriela Firea și-a Depus Candidatura Pentru Primăria Capitalei. Ciolacu: „Cred Că S-au Terminat Poveştile De Supărări între Noi”

„Am depus candidatura acum pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei. (…) Propunem o administraţie dinamică şi o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică”, a declarat Gabriela Firea, citată de News.ro.

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a promis „susținere necondiționată” pentru candidata PSD la Primăria Capitalei.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Este oficial, din acest moment, Gabriela Firea este candidat pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. E candidat împreună cu domnul Daniel Băluţă, Robert Negoiţă, George Tuţă, Ciprian Ciucu. Ce îmi doresc ca să fiu mai mult decât sigur că toţi vor câştiga, îmi doresc ca în perioada următoare de campanie electorală, împreună cu toţi colegii voştri să reuşim să transmitem proiectul şi programul administrativ pentru Bucureşti”, a spus Ciolacu.

Gabi, eu îţi promit că voi fi alături de tine şi te voi susţine necondiţionat….

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.