Home » Rezistența Locuitorilor Din Harkov, Orașul Aflat Zilnic Sub Bombardamente: „Cel Mai înfiorător Lucru Este Că Oamenii Se Obișnuiesc Cu Asta”

Rezistența Locuitorilor Din Harkov, Orașul Aflat Zilnic Sub Bombardamente: „Cel Mai înfiorător Lucru Este Că Oamenii Se Obișnuiesc Cu Asta”

Rezistența Locuitorilor Din Harkov, Orașul Aflat Zilnic Sub Bombardamente: „Cel Mai înfiorător Lucru Este Că Oamenii Se Obișnuiesc Cu Asta”

Publicaţia descrie un episod terifiant care a devenit aproape o normalitate, după începerea războiului, declanşat de Rusia. În timp ce Liliana se pregătea să deschidă cafeneaua în care lucrează, o bombă rusească a căzut în apropiere. A provocat o explozie puternică.

„Nu pot descrie în cuvinte ce am simțit, a fost terifiant”, spune tânăra în vârstă de 20 de ani. Nu a fost rănită, însă curtea în care a căzut bomba a fost distrusă, iar un bărbat care mergea pe bicicletă în apropiere a fost ucis, potrivit oficialilor orașului.

O zi mai târziu, cafeneaua a fost deschisă din nou. Era o nouă zi, într-un oraș care este bombardat în mod constant, fiind printre cele mai distruse de la începutul invaziei ruse – februarie 2022.

Și în ciuda temerilor tot mai mari că Rusia va lansa o nouă ofensivă menită să cucerească orașul, cei care au rămas în oraș încearcă să-și construiască o viață în acest haos.

Deși atacurile…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.