Home » Iohannis, După Ce PSD și PNL I-au Propus Pe Firea și Burduja La Primăria Capitalei: „Nu Este Un Mare Succes Al Coaliției”

Iohannis, După Ce PSD și PNL I-au Propus Pe Firea și Burduja La Primăria Capitalei: „Nu Este Un Mare Succes Al Coaliției”

Iohannis, După Ce PSD și PNL I-au Propus Pe Firea și Burduja La Primăria Capitalei: „Nu Este Un Mare Succes Al Coaliției”

Prima reacție a lui Klaus Iohannis

„Acuma, cert, nu este un mare succes al coaliției, ca să mă exprim așa. Dar în rest prefer să nu comentez deciziile coaliției în materie de ales candidați și de felul în care se vor poziționa. Important este ca această soluție de candidați separați pe București să nu ducă la niște lupte electorale în interiorul coaliției care pe urmă s-ar reflecta negativ asupra activității Guvernului. Și cred că există capacitatea în cele două partide să separe alegerile locale de activitatea guvernamentală”, a spus Iohannis, aflat în vizită în Coreea de Sud.

El a susținut că nu a avut un cuvânt de spus înainte ca partidele conduse de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă să decidă să îl retragă pe Cătălin Cîrstoiu și să îi propună pe Gabriela Firea și Sebastian Burduja: „Nu m-am implicat nici înainte, nici acum în negocierile din coaliție pe candidați și pe felul în care se poziționează, dar la…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.