Home » Autoritățile Din Johannesburg, Vinovate Pentru Incendiul Din 2023, Soldat Cu 76 De Morți, Arată Raportul De Anchetă

Autoritățile Din Johannesburg, Vinovate Pentru Incendiul Din 2023, Soldat Cu 76 De Morți, Arată Raportul De Anchetă

Autoritățile Din Johannesburg, Vinovate Pentru Incendiul Din 2023, Soldat Cu 76 De Morți, Arată Raportul De Anchetă

Deşi un bărbat în vârstă de 29 de ani a recunoscut că a provocat incendiul pentru a acoperi o crimă, consecinţele ar fi fost „atenuate în mod semnificativ” dacă oraşul ar fi respectat propriile legi şi reglementări, a declarat judecătoarea Sisi Khampepe, citată de DPA.

Clădirea cu cinci etaje, cunoscută sub numele de casa „Usindiso”, era oficial goală în momentul incendiului din dimineaţa zilei de 31 august 2023, dar sute de persoane locuiau, de fapt, acolo în mod ilegal.

Oamenii erau conectați ilegal la apă şi la electricitate şi ridicaseră pereţi despărţitori din materiale foarte inflamabile.Acești pereeți despărţitori au compromis ieşirile de urgenţă şi căile de evacuare, a declarat Khampepe.

Oraşul şi Joburg Property Company (JPC), în calitate de proprietar al clădirii, nu s-au ocupat niciodată de toate aceste probleme, deşi ştiau despre ele încă din 2019, a continuat ea.

Judecătoarea a recomandat demolarea clădirii,…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.