Home » Data Alegerilor Prezidențiale Nu Se Schimbă, Spune Rareș Bogdan. „Singurul Candidat Pe Care PNL îl Susţine Este Nicolae Ciucă”

Data Alegerilor Prezidențiale Nu Se Schimbă, Spune Rareș Bogdan. „Singurul Candidat Pe Care PNL îl Susţine Este Nicolae Ciucă”

Data Alegerilor Prezidențiale Nu Se Schimbă, Spune Rareș Bogdan. „Singurul Candidat Pe Care PNL îl Susţine Este Nicolae Ciucă”

„Noi am anunţat deja, alegerile vor fi pe 15 şi 29 septembrie, aşa rămân. E vorba de alegerile prezidenţiale, unde PNL va avea candidat”, a spus Rareş Bogdan la Digi24, citat de news.ro.

Prim-vicepreşedintele PNL a adăugat că singurul candidat pe care liberalii îl susţin este Nicolae Ciucă, președintele partidului. „Noi credem în şansa domnului general Ciucă şi eu cred că domnul general Ciucă va fi un preşedinte extrem de echilibrat şi extrem de necesar pentru Europa, pentru România şi pentru contextul european complicat în care trăim”, a spus europarlamentarul PNL.

El a susținut că actualul context în care se află România „îl favorizează pe Nicolae Ciucă ca şi candidat” și că Ilie Bolojan și Emil Boc, două nume vehiculate ca posibili prezidențiabili, „nu şi-au exprimat niciodată nici măcar dorinţa de a intra în sondajele de opinie” și că „ne-au solicitat să nu îi testăm, dacă am avea astfel de…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.