Home » Marcel Ciolacu, întrebat Dacă E Normal Ca PSD Să Susţină Un Primar Condamnat Pentru Proxenetism: „Românii Au întotdeauna Dreptate”

Marcel Ciolacu, întrebat Dacă E Normal Ca PSD Să Susţină Un Primar Condamnat Pentru Proxenetism: „Românii Au întotdeauna Dreptate”

Marcel Ciolacu, întrebat Dacă E Normal Ca PSD Să Susţină Un Primar Condamnat Pentru Proxenetism: „Românii Au întotdeauna Dreptate”

„Oamenii au întotdeauna dreptate. Românii au întotdeauna dreptate. Ei hotărăsc cine este cel mai bun gospodar din urbea lor. Nu eu hotărăsc acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, într-o conferinţă de presă la Brăila.

Afirmaţiile liderului PSD au fost făcute în contextul în care Ciolacu a fost întrebat dacă i se pare potrivit ca partidul să susţină oameni condamnaţi penal, dându-i-se exemplul candidatului formaţiunii la Primăria localităţii Şuţeşti, care a fost condamnat în anul 2018 pentru proxenetism şi participare la un grup infracţional organizat, iar acum este susţinut de PSD.

Costică Dobre, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Şuţeşti din Brăila, a fost condamnat definitiv în 2018 pentru proxenetism şi aderare la un grup infracţional organizat, el fiind găsit vinovat pentru că, alături de fratele şi cumnata sa, au racolat fete din România pe care le-au obligat să se prostitueze în Spania şi…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.