Home » Vot Masiv, Dar Simbolic Pentru Ca Palestina Să Devină Membru ONU. Reacţia Ambasadorului Israelului: „Asta-mi Face Greaţă”

Vot Masiv, Dar Simbolic Pentru Ca Palestina Să Devină Membru ONU. Reacţia Ambasadorului Israelului: „Asta-mi Face Greaţă”

Vot Masiv, Dar Simbolic Pentru Ca Palestina Să Devină Membru ONU. Reacţia Ambasadorului Israelului: „Asta-mi Face Greaţă”

„Am stat de sute de ori la această tribună, adesea în circumstanţe tragice, însă niciuna nu se poate compara cu ceea ce trăieşte poporul meu azi”, a spus ambasadorul palestinian la ONU Riyad Mansour. „Am stat de sute de ori la această tribună, dar niciodată pentru un vot mai important ca azi, istoric”, a adăugat el cu vocea gâtuită de emoţie.

Această rezoluţie „va avea un impact important asupra viitorului poporului palestinian”, în pofida faptului că, în ea însăşi, ea „nu face dreptate statului Palestina”, care rămâne observator, a declarat – în numele statelor arabe -ambasadorul Emiratelor Arebe Unite (EAU) Mohamed Issa Abushahab.

Împotriva Războiului din Fâşia Gaza, Palestina, care are din 2012 un statut de „stat nemembru observator”, şi-a relansat la începutul lui…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.