Home » Serghei Lavrov Spune Că Rusia E Gata Să Se Confrunte Cu Occidentul Pentru Ucraina: „Dacă Vor, Să Fie Pe Câmpul De Luptă”

Serghei Lavrov Spune Că Rusia E Gata Să Se Confrunte Cu Occidentul Pentru Ucraina: „Dacă Vor, Să Fie Pe Câmpul De Luptă”

Serghei Lavrov Spune Că Rusia E Gata Să Se Confrunte Cu Occidentul Pentru Ucraina: „Dacă Vor, Să Fie Pe Câmpul De Luptă”

„Este dreptul lor, dacă vor pe câmpul de luptă, să fie pe câmpul de luptă”, a spus Serghei Lavrov.

Afirmația sa vine în contextul în care președintele francez, Emmanuel Macron, a reluat recent o declarație mai veche potrivit căreia trimiterea de trupe occidentale în Ucraina nu este exclusă.

În replică, Președinția rusă a transmis că trimiterea unor trupe NATO în Ucraina ar fi o mișcare periculoasă, în timp ce liderul rus Vladimir Putin a vorbit despre riscul izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial.

Serghei Lavrov s-a referit și la negocierile de pace programate luna viitoare în Elveția, la care Rusia nu va fi reprezentată.

„Nu puteţi vorbi aşa cu nimeni, mai ales cu noi. Conferinţa (…) se rezumă la reafirmarea unui ultimatum pentru Rusia”, a spus ministrul, care a comparat situația cu „mustrarea pentru un elev” cu note proaste, a cărui situație este decisă de profesori fără ca el să fie în sală.

Moscova afirmă că nu…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.