Home » Primar PSD, Acuzat De George Simion Că A Lovit Cu Mașina O Susținătoare AUR, în Gorj. Poliția: „Posibile Substanțe Psihoactive La Drug Test”

Primar PSD, Acuzat De George Simion Că A Lovit Cu Mașina O Susținătoare AUR, în Gorj. Poliția: „Posibile Substanțe Psihoactive La Drug Test”

Primar PSD, Acuzat De George Simion Că A Lovit Cu Mașina O Susținătoare AUR, în Gorj. Poliția: „Posibile Substanțe Psihoactive La Drug Test”

„Vorbeam zilele trecute, în urma atacului brutal la adresa Prim Ministrului slovac Robert Fico, despre faptul că politica urii a început să dea rezultate. Atât în Slovacia, cât și în UE și în România. Am generat fel și fel de discuții în presa din țară, mulți m-au acuzat că exagerez sau că încerc să mă victimizez. La doar câteva zile distanță, alți membri AUR erau atacați pe străzi în timp ce se aflau într-o acțiune electorală. De data aceasta s-a întâmplat în Gorj, localitatea Băcești”, a scris George Simion duminică, 19 mai, pe blog.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Și a continuat: „Robert Ionuț Păiuși, primarul PSD al comunei Stejari, a intrat cu mașina într-un grup de susținători AUR, lovind o tânără în vârstă de 24 de ani care avea un copil în brațe. În urma impactului, tânăra a fost transportată de urgență la spital”.

Deputatul AUR a adăugat că primarul PSD „a fugit de la locul accidentului, s-a…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.