Home » „Au Scăpat De Sub Control!” 100 De Găini Sălbaticite Terorizează Un Sat Din Anglia. Locuitorii Spun Că Viața Lor S-a Transformat „într-un Iad”

„Au Scăpat De Sub Control!” 100 De Găini Sălbaticite Terorizează Un Sat Din Anglia. Locuitorii Spun Că Viața Lor S-a Transformat „într-un Iad”

„Au Scăpat De Sub Control!” 100 De Găini Sălbaticite Terorizează Un Sat Din Anglia. Locuitorii Spun Că Viața Lor S-a Transformat „într-un Iad”

Oamenii spun că viața lor este transformată în „iad” de păsările care trăiesc într-o pădure din apropiere. Nu este clar cine deține pământul pe care trăiesc acestea, dar sătenii cred că numărul lor a crescut recent. De asemenea, se plâng de faptul că tot mai mulți oameni călătoresc în satul lor pentru a vedea păsările și le lasă mâncare, ceea ce atrage șobolani.

Sătenii au ridicat problema consiliului lor parohial, care amenință acum că va îndepărta de tot păsările din pădure. Rod Mackenzie, un consilier parohial, a spus: „Sunt o pacoste. Dacă vin în grădina ta, dezgroapă totul. Nu este doar hrana pentru pui, este fiecare bucată de hârtie pe care o pot găsi și care aduce șobolani. Ce a lăsat cineva săptămâna trecută? Un kilogram de creveți roz. Șobolanii sunt destul de mari pe aici si se reproduc ca naiba”.

Ben King, în vârstă de 48 de ani, care locuiește pe aleea unde cuibăresc păsările, a spus că a trebuit să…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.