Home » Panică La Bordul Unui Avion Spirit Airlines, După Ce Pasagerilor Li S-a Spus Să Se Pregătească Pentru „o Aterizare De Urgență Pe Apă”

Panică La Bordul Unui Avion Spirit Airlines, După Ce Pasagerilor Li S-a Spus Să Se Pregătească Pentru „o Aterizare De Urgență Pe Apă”

Panică La Bordul Unui Avion Spirit Airlines, După Ce Pasagerilor Li S-a Spus Să Se Pregătească Pentru „o Aterizare De Urgență Pe Apă”

Avionul Airbus, care se îndrepta spre Fort Lauderdale, a inversat cursul și s-a întors în siguranță la Montego Bay, Jamaica, „din abundență de precauție în urma unei presupuse probleme mecanice”, a precizat compania aeriană într-un comunicat.

La un moment dat, pilotul a informat pasagerii că avionul trebuie să se întoarcă la aeroportul din Montego Bay, a relatat pasagera Bettina Rogers pentru postul american. Însă, în timp ce avionul se întorcea, pilotul a anunțat: „Pregătiți-vă pentru o amerizare de urgență”.

„A fost înfricoșător, iar oamenii s-au speriat și au intrat în panică”, a povestit pasagera.

Rogers a descris oameni care plângeau, au început să se simtă rău și erau speriați.

„Îmi amintesc în mod special că însoțitorul de bord a venit și a spus: «Opriți-vă telefoanele și pregătiți-vă pentru aterizare de urgență pe apă». Puneți-vă vestele de salvare”, a adăugat ea.

@mztinamarie33 #fyp

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.