Home » În Rusia Se Mănâncă De Două Ori Mai Multă Carne Decât în Restul Lumii, Susține Putin: „În 2023 Am Stabilit Un Nou Record”

În Rusia Se Mănâncă De Două Ori Mai Multă Carne Decât în Restul Lumii, Susține Putin: „În 2023 Am Stabilit Un Nou Record”

În Rusia Se Mănâncă De Două Ori Mai Multă Carne Decât în Restul Lumii, Susține Putin: „În 2023 Am Stabilit Un Nou Record”

„[Baza economiei] ar trebui să fie o reducere a nivelurilor importurilor până în 2030. Dinamica noastră este bună, rata este de 17% din importuri. Dar ponderea importurilor ar trebui redusă nu din cauza barierelor administrative, ci din cauza propriei noastre producții competitive. Există multe exemple de succes de astfel de strategii. De exemplu, în agricultură am creat o industrie modernă a cărnii. Rusia își asigură singură 100% din consumul de carne”, a spus Putin.

Consumul de carne în Rusia în 2023 a stabilit un nou record și depășește 80 de kilograme de persoană. Spre comparație, în lume aceasta este o medie de 42-43 de kilograme de persoană, a adăugat președintele rus.

El a mai afirmat că rata de creștere a economiei ruse este peste media mondială: „Ne-am stabilit obiectivul de a deveni una dintre cele mai mari patru economii din lume. Potrivit unor estimări, Rusia a devenit a patra cea mai mare economie din lume, înaintea Japoniei….

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.