Home » Mai Multe Secții Din Timiș și Hunedoara Au Sărit De 100% Prezență La Vot La Ora 13.00. Cum S-a Ajuns în Această Situație

Mai Multe Secții Din Timiș și Hunedoara Au Sărit De 100% Prezență La Vot La Ora 13.00. Cum S-a Ajuns în Această Situație

Mai Multe Secții Din Timiș și Hunedoara Au Sărit De 100% Prezență La Vot La Ora 13.00. Cum S-a Ajuns în Această Situație

Borna de 100% prezență a fost atinsă la 11.15 în localitatea Dobrești, care aparține de comuna Bara. Acest procent a putut fi atins dintr-un număr extrem de mare a-l celor care au votat pe listele suplimentare.

În urmă cu doar câteva zile, Libertatea a semnalat faptul că în unitatea administrativ teritorială Bara din județul Timiș numărul alegătorilor de pe listele electorale permanente este depășit de cel al persoanelor care au solicitat viză de floteant.

Mai precis, 310 vize de flotant au fost solicitate în ultimele luni, până la data limită de 10 aprilie, în condițiile în care numărul celor de pe listele electorale permanente era de 288 în toată comuna.

La ora 13.00, în Timiș erau patru secții de votare cu prezență de peste 100%. Prima era secția de votare din localitatea Dobrești, comuna Bara, cu prezență de 125%. A doua era cea de la Căminul Cultural din Lăpușnic, localitatea Lăpușnic, cu prezență de 116,66%.

ALEGERI 2024. Secția de votare din Belciugatele, Călărași, păzită de jandarmi și polițiști, după bătaia dintre PSD și PNL de săptămâna trecută. „50 de porții de mici și o friptură la doi oameni”

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.