Home » Dominic Fritz Anunță Că Va Candida La șefia USR După Demisia Lui Cătălin Drulă. „Nu Pot Să Stau Pasibil într-o Situaţie Foarte Dificilă”

Dominic Fritz Anunță Că Va Candida La șefia USR După Demisia Lui Cătălin Drulă. „Nu Pot Să Stau Pasibil într-o Situaţie Foarte Dificilă”

Dominic Fritz Anunță Că Va Candida La șefia USR După Demisia Lui Cătălin Drulă. „Nu Pot Să Stau Pasibil într-o Situaţie Foarte Dificilă”

„De astăzi miza cea mai mare este ca în septembrie această ţară să aleagă un preşedinte de dreapta. Nu există o miză mai mare. Mă doare să văd că propriul meu partid, USR, a luat un scor care nu se ridică la ambiţiile noastre, la potenţialul pe care îl au USR şi Alianţa Dreapta Unită. De aceea, cred că decizia preşedintelui Drulă de a convoca un congres pentru a alege un nou lider este o decizie asumată şi corectă. Îl felicit pentru o muncă dificilă pe care a dus-o împotriva sistemului, pe care a dus-o în ultimele luni şi sunt sigur că vom găsi formula pentru a merge înaine”, a declarat Dominic Fritz într-o conferință de presă, potrivit news.ro.

El a adăugat că nu vrea funcții în statul român deocamdată. „Eu nu voi candida la nicio funcţie în stat în acest an, dar nici nu pot să stau pasibil într-o situaţie foarte dificilă pentru USR, un partid în care cred, de care România are nevoie şi de asta sunt profund…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.