Home » Elicopterul Cu Vicepreședintele Din Malawi La Bord A Dispărut De Pe Radar. Presa Locală Anunță Că Aeronava S-a Prăbușit

Elicopterul Cu Vicepreședintele Din Malawi La Bord A Dispărut De Pe Radar. Presa Locală Anunță Că Aeronava S-a Prăbușit

Elicopterul Cu Vicepreședintele Din Malawi La Bord A Dispărut De Pe Radar. Presa Locală Anunță Că Aeronava S-a Prăbușit

Aeronava Forței de Apărare din Malawi „a dsipărut de pe radar“” după ce a părăsit capitala, Lilongwe, luni dimineață, a precizat Biroul Prezidențial.

Președintele Lazarus Chakwera, care și-a anulat un zbor spre Bahamas, a ordonat o operațiune de căutare și salvare, după ce oficialii aviației nu au putut contacta aeronava care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Internațional Mzuzu, nordul țării.

Printre pasageri se numără soția lui Chilima, Mary, și oficiali ai partidului Mișcarea pentru Transformare Unită (UTM) al vicepreședintelui.

Moses Kunkuyu, ministrul informației din Malawi, a declarat pentru BBC că eforturile de a găsi aeronava sunt „intensive”.

Potrivit Malawi 24, Chilima se întorcea de la înmormântarea fostului ministru Ralph Kasambara, care a decedat în urmă cu trei zile. Potrivit unor surse, accidentul s-a produs în zona pădurii Chikangawa, din cauza vremii nefavorabile.

Toate încercările autorităților aviatice de a…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.