Home » Clotilde Armand Face Plângere Penală împotriva Preşedintelui AEP, Toni Greblă. „Nu A Fost în Stare Să Organizeze Aceste Alegeri”

Clotilde Armand Face Plângere Penală împotriva Preşedintelui AEP, Toni Greblă. „Nu A Fost în Stare Să Organizeze Aceste Alegeri”

Clotilde Armand Face Plângere Penală împotriva Preşedintelui AEP, Toni Greblă. „Nu A Fost în Stare Să Organizeze Aceste Alegeri”

„Voi depune plângere penală împotriva președintelui AEP, Toni Greblă, pentru modul defectuos de organizare al alegerilor locale și europarlamentare și instigare la fals. Se dau indicații pe linie politică ca procesele verbale din mai multe secții cu problemă să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor”, scrie Clotilde Armand, într-o postare pe pagina de Facebook.

Actualul edil de la Sectorul 1 acuză că comasarea alegerilor a dus la un volum crescut de muncă în secțiile de votare, iar pe fondul oboselii, „au loc multe nereguli și falsuri și au permis fraude electorale”.

Îi cere lui Toni Greblă și demisia

„Procesul electoral a fost suspendat în 22 de județe din cauza oboselii și a caniculei, iar sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi au fost păzite peste noapte de jandarmi. Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă”, mai spune Clotilde Armand.

În același timp, aceasta îl…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.