Home » Mihai Poliţeanu, După Ce A Câștigat Primăria Ploiești: „Vreau Să Fiu Liber De Tot Ce înseamnă Reţele De Corupţie Politică”

Mihai Poliţeanu, După Ce A Câștigat Primăria Ploiești: „Vreau Să Fiu Liber De Tot Ce înseamnă Reţele De Corupţie Politică”

Mihai Poliţeanu, După Ce A Câștigat Primăria Ploiești: „Vreau Să Fiu Liber De Tot Ce înseamnă Reţele De Corupţie Politică”

„Rezultatul în sine nu a fost neapărat o surpriză pentru că au existat măsurători, am făcut şi noi o măsurătoare, ştiam cât de corect am făcut măsurătoarea respectivă în martie 2024 şi ştiam că putem să învingem că, aşa cum spune şi sloganul, se poate”, a afirmat Poliţeanu într-o declaraţie de presă.

Acesta a precizat că vrea să fie liber de tot ce înseamnă rețele de corupțe.

„Vreau realmente de fiu liber de tot ce înseamnă, unu, reţele de corupţie, şi vorbim aici de partidele mari care stăpânesc judeţul Prahova şi oraşul Ploieşti de 34 de ani. Aici vorbim de un cartel PSD-PNL care este format din două clanuri- clanul Cosma şi clanul Dumitrescu-Anastase. Într-un fel sau altul, aceste clanuri au condus Ploieştiul şi Prahova. Doresc să fiu independent de a aceste reţele de corupţie politică, care, am văzut în această campanie că sunt legate şi de clanuri interlope”, a adăugat acesta.

Mihai Polițeanu spune că a…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.