Home » Nicuşor Dan Spune Că A Fost Felicitat De Marcel Ciolacu După Victoria La Alegeri: „Mi-a Spus Că Ar Trebui Să Vorbim De Viitorul Bucureştiului”

Nicuşor Dan Spune Că A Fost Felicitat De Marcel Ciolacu După Victoria La Alegeri: „Mi-a Spus Că Ar Trebui Să Vorbim De Viitorul Bucureştiului”

Nicuşor Dan Spune Că A Fost Felicitat De Marcel Ciolacu După Victoria La Alegeri: „Mi-a Spus Că Ar Trebui Să Vorbim De Viitorul Bucureştiului”

„Am vorbit cu domnul Ciucă ieri dimineaţă. Am avut o discuţie, m-a felicitat. Am lăsat un dialog deschis pentru o eventuală colaborare viitoare. Domnul Ciolacu m-a sunat, de asemenea, ca să mă felicite. Domnia sa mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului, după ce toate lucrurile acestea se vor lămuri”, a declarat Nicuşor Dan, la B1TV.

„Mulţi politicieni mi-au trimis mesaje de felicitare. Încă nu am apucat să răspund la toate. (…) Domniile lor m-au sunat şi m-au felicitat şi mi-au spus că sunt deschişi la dialog”, a mai spus edilul general.

Acesta a precizat că, în ceea ce priveşte formarea unei majorităţi în viitorul Consiliu General, aşteaptă să vadă cum vor fi distribuite mandatele.

„Pare că Alianţa Dreapta Unită o să aibă 16 – 17 locuri din cele 55. REPER-ul pare că o să aibă 3 – 5 locuri. Deci, împreună o să aibă undeva la 20 de locuri. Pentru majoritate mai e nevoie de 8. Îmi doresc foarte tare ca…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.