Home » Radu Mihaiu Depune Plângere Penală împotriva Biroului Electoral Sector 2. „Se Vede Cu Ochiul Liber Cum Se încearcă Fraudarea Alegerilor”

Radu Mihaiu Depune Plângere Penală împotriva Biroului Electoral Sector 2. „Se Vede Cu Ochiul Liber Cum Se încearcă Fraudarea Alegerilor”

Radu Mihaiu Depune Plângere Penală împotriva Biroului Electoral Sector 2. „Se Vede Cu Ochiul Liber Cum Se încearcă Fraudarea Alegerilor”

„Am crezut că situația de la Sectorul 2 se poate închide civilizat, dar deja abuzurile sunt de nepermis. Depunem plângere penală împotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz în serviciu și instigare la fals în acte publice. Legea nu poate fi călcată în picioare din interese politice! Nu se poate trece cu forța peste comisia din secție care declară în scris că rezultatul este viciat flagrant”, a scris Radu Mihaiu, pe pagina sa de Facebook.

Actualul edil de la sectorul 2 mai spune că „se vede cu ochiul liber cum este încercată fraudarea alegerilor de la Sectorul 2” şi adaugă că va extinde plângerile la mai multe secţii unde tot procesul de vot este îndoielnic, „cu buletine preștampilate în ziua votului, cu chei de control care nu se închideau, cu presiune pusă pe președinții nedormiți”.

„Iar cel mai grav, pe secțiile închise (multe forțat), există 504 voturi exprimate care nu se regăsesc nicăieri. Repet, ca să fie clar, 504…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.