Home » REPER Solicită Renumărarea Voturilor Pentru Alegerile Europarlamentare: „Fie O Eroare Gravă, Fie O Fraudă Masivă”

REPER Solicită Renumărarea Voturilor Pentru Alegerile Europarlamentare: „Fie O Eroare Gravă, Fie O Fraudă Masivă”

REPER Solicită Renumărarea Voturilor Pentru Alegerile Europarlamentare: „Fie O Eroare Gravă, Fie O Fraudă Masivă”

Partidul REPER anunţă, într-un comunicat de presă, că a primit aproape 100 de sesizări în ultimele ore de la cetăţeni care au votat formaţiunea la alegerile europarlamentare, dar au constat că, în procesul verbal din secţia în care au votat, în dreptul partidului REPER sunt trecute zero voturi.

În consecinţă, partidul REPER cere Biroului Electoral Central renumărarea voturilor în toate secţiile de vot unde nu apare niciun vot in dreptul REPER.

„Astfel de situaţii au fost reclamate în Bucureşti (S1, S2, S3, S4, S6) şi în judeţele Arad, Argeş, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Vâlcea. Toate sesizările au fost transmise Biroului Electoral Central, dar frecvenţa şi răspândirea acestei situaţii în aproape toată ţara indică fie o eroare gravă în procesare voturilor exprimate, fie o fraudă masivă”, arată comunicatul de presă al…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.