Home » EXCLUSIV | Interviu Cu Nicu Ștefănuță: „Adunarea Generală A Voluntarilor Va Decide Dacă Vrea Să își întărească Puterea Politică în țară”

EXCLUSIV | Interviu Cu Nicu Ștefănuță: „Adunarea Generală A Voluntarilor Va Decide Dacă Vrea Să își întărească Puterea Politică în țară”

EXCLUSIV | Interviu Cu Nicu Ștefănuță: „Adunarea Generală A Voluntarilor Va Decide Dacă Vrea Să își întărească Puterea Politică în țară”

În programul electoral a atins probleme din zona „verde” și progresistă și s-a adresat în mod preponderent tinerilor. În plus, a creat o comunitate de voluntari, de peste 1.000 de tineri, și promite să organizeze o adunare generală, unde majoritatea să decidă dacă vrea să se transforme în platformă politică în viitorul apropiat. 

Într-un interviu pentru Libertatea acordat după câștigarea alegerilor, Nicu Ștefănuță a vorbit despre rețeta succesului și planurile de viitor. 

Libertatea: Care a fost momentul care a ajutat în această campanie? Mulți nu doreau să te voteze pentru că interpretau opțiunea ca un vot pierdut. 
Nicu Ștefănuță: Momentul care ne-a ajutat a fost săptămâna trecută, când INSCOP a ieșit cu o estimare de 2,6% pentru noi. Asta a fost un dar de la Dumnezeu. Dacă nu aveam asta, lumea nu ar fi crezut în noi, mai ales cei cu vârsta 30+, pentru că ei gândesc cinic. Tinerii nu gândesc cinic. Sondajul ne-a ajutat să…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.