Home » Un Român A Primit Pedeapsa Maximă în Belgia, După Ce A Atacat O Studentă și A Abuzat-o într-un șanț: „Protejăm Societatea De Cei Ca Tine!”

Un Român A Primit Pedeapsa Maximă în Belgia, După Ce A Atacat O Studentă și A Abuzat-o într-un șanț: „Protejăm Societatea De Cei Ca Tine!”

Un Român A Primit Pedeapsa Maximă în Belgia, După Ce A Atacat O Studentă și A Abuzat-o într-un șanț: „Protejăm Societatea De Cei Ca Tine!”

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, românul în vârstă de 53 de ani a doborât de pe bicicletă o studentă de 21 de ani, în Bijgaardepark, aproape de stația Gent-Dampoort. Victima se întorcea de la o petrecere. Bărbatul a ieșit dintr-un tufiș și a atacat-o pe tânără. A împins-o într-un șanț și a violat-o.

După acele fapte îngrozitoare, femeia a mers la Centrul de îngrijire pentru violență sexuală de la Spitalul Universitar Gent. Acolo a fost găsit material ADN care indica un bărbat român de 53 de ani, care fusese deja condamnat de șase ori pentru infracțiuni sexuale în țara sa de origine, dar fusese eliberat din nou din 2022.

Judecătorul din Gent i-a dat, joi, pedeapsa maximă: cincisprezece ani de închisoare efectivă și încă cincisprezece ani la dispoziția instanței. Asta înseamnă că instanța îl poate menține în închisoare încă cincisprezece ani, după ispășirea pedepsei inițiale.

„Aceste fapte sunt îngrozitoare…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.