Home » Clotilde Armand Anunță Că A Făcut Plângere Penală împotriva Membrilor Biroului Electoral Sector 1. „Sunt Fraude Electorale Grosolane”

Clotilde Armand Anunță Că A Făcut Plângere Penală împotriva Membrilor Biroului Electoral Sector 1. „Sunt Fraude Electorale Grosolane”

Clotilde Armand Anunță Că A Făcut Plângere Penală împotriva Membrilor Biroului Electoral Sector 1. „Sunt Fraude Electorale Grosolane”

„Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost muşamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicaţiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secţie am găsit zeci de buletine de vot în plus, în urnă, faţă de numărul de persoane care au votat”, a scris Armand, pe pagina sa de Facebook.

Ea a susţinut că PSD şi PNL au folosit „într-un mod organizat metoda Suveica, cu buletinele de vot neştampilate care au dispărut din datele centralizate şi care sunt de negăsit pentru autorităţi”.

Mai devreme, tot pe Facebook, Clotilde Armand a susținut că peste 100 de procese verbale „au fost falsificate și urcate în platforma AEP” și a solicitat STS „să pună la dispoziție toate înregistrările care demonstrează acest jaf”.

Candidată pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, cu susținerea Alianței Dreapta Unită, Clotilde Armand a cerut în ultimele zile renumărarea…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.