Home » Rusia A început O Revizuire A Doctrinei Nucleare. Adversarii Să „înţeleagă Bine Semnificaţia Pe Care O Acordăm Factorului De Descurajare”

Rusia A început O Revizuire A Doctrinei Nucleare. Adversarii Să „înţeleagă Bine Semnificaţia Pe Care O Acordăm Factorului De Descurajare”

Rusia A început O Revizuire A Doctrinei Nucleare. Adversarii Să „înţeleagă Bine Semnificaţia Pe Care O Acordăm Factorului De Descurajare”

„Situaţia internaţională arată o tendinţă către o deteriorare sporită. Factorul de descurajare nucleară are un rol crucial în sistemul nostru de securitate, acesta este indiscutabil şi recunoscut de toţi”, a declarat vice-ministrul rus de externe Serghei Riabkov, citat de Interfax.

Acesta a subliniat că experienţa acumulată în campania militară din Ucraina şi analiza modelului de comportament al Occidentului „arată că este necesară clarificarea anumitor parametri care se aplică situaţiilor descrise atât în doctrina militară ca atare, cât şi în fundamentarea politicii publice la capitolul descurajării nucleare”.

Oficialul rus a precizat în acelaşi timp că această activitate „este în desfăşurare, dar nu s-a încheiat”, şi deocamdată nu pot fi anunţate „termene, obiective sau programe ale acestei activităţi”.

„În orice caz, toată lumea trebuie să înţeleagă că noi abordăm acest episod cu cea mai mare…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.