Home » Cristian Molnar, Tânărul Luat De Viitură în Italia, De Negăsit De Trei Săptămâni. „Căutările Vor Fi încredinţate în Principal Câinilor”

Cristian Molnar, Tânărul Luat De Viitură în Italia, De Negăsit De Trei Săptămâni. „Căutările Vor Fi încredinţate în Principal Câinilor”

Cristian Molnar, Tânărul Luat De Viitură în Italia, De Negăsit De Trei Săptămâni. „Căutările Vor Fi încredinţate în Principal Câinilor”

„Începând de astăzi, căutările vor fi încredinţate în principal câinilor, care vor continua să patruleze pe malurile râului Natisone până la confluenţa sa cu Torre”, a declarat prefectul de Udine, Domenico Lione.

Pentru a garanta sprijinul, o brigadă de pompieri va rămâne operaţională la primăria din Premariacco, cu cooperarea protecţiei civile regionale. Pe de altă parte, activităţile de scufundare, navigaţie şi patrulare aeriană sunt suspendate.

Acest lucru va continua timp de câteva zile, apoi, dacă nici atunci nu dau de urma tânărului, va exista o nouă actualizare a protocoalelor.

La căutări participă activ şi fratele lui Cristian, Petru Radu, potrivit presei italiane.

Tragedia care a marcat Italia

Cristian Molnar a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai. Era împreună cu Patrizia Cormoș, 21 de ani, și iubita lui, Bianca Doroș, 23 de ani, și au ajuns pe jos pe o insulă de pietriş din mijlocul râului.

Apoi,…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.