Home » Imagini Cu Marcel Ciolacu Făcându-i Nesimţiţi Pe Pensionarii Militari Circulă Pe Net. Premierul: „Mi S-a Decupat Din Ceea Ce Am Spus”

Imagini Cu Marcel Ciolacu Făcându-i Nesimţiţi Pe Pensionarii Militari Circulă Pe Net. Premierul: „Mi S-a Decupat Din Ceea Ce Am Spus”

Imagini Cu Marcel Ciolacu Făcându-i Nesimţiţi Pe Pensionarii Militari Circulă Pe Net. Premierul: „Mi S-a Decupat Din Ceea Ce Am Spus”

Pe 3 septembrie, Marcel Ciolacu a spus la România TV: „Sunt două categorii mari, unde iarăși, cei care urlă acum cu nesimțire, fiindcă nu pot să le spun altfel, vorbim de polițiști și de militari, de la MAPN, pe care i-au încadrat la un moment dat la pensii speciale, pentru că Ceaușescu așa a gândit, ca ei să nu aibă contribuții la pensii, în schimb viitorul este în funcție de contribuția fiecăruia la sistemul de pensii”.

Clipul original este mai jos:

Vineri, 6 septembrie, Ciolacu a spus la Sibiu că pe net circulă o ştire falsă în care apare o declaraţie a sa trunchiată și că vorbele i-au fost scoase din context.

„Încep cu o știre care este mai nou pe zona social media și pe anumite grupuri de pensionari militari. Nu de mult, am fost la o televiziune centrală şi mi s-a decupat din ceea ce am spus, ca pe urmă să se facă un filmuleţ, să fie transmis cu un neadevăr total….

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.